E-commerce Manager
De online marketing specialist

Onze E-commerce manager is van alle markten thuis. Hij heeft ervaring in webdesign, is een marketing expert en ook is hij technisch onderlegd.

De E-commerce manager zal een aansturende functie aannemen en is verantwoordelijk voor het rapporteren van de resultaten van de website of webshop. Hij is creatief, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de E-commerce en bepaalt samen met u als ondernemer welke online marketing strategieën het beste ingezet kunnen worden.

LEES MEER
Argiweb E-commerce Manager
LEES MEER
Uw website of webshop hoger in de zoekmachine krijgen.
LEES MEER

Uw website of webshop succesvol online

Wij zijn specialisten in het bouwen van websites en webshops in WordPress, WooCommerce, Magento, Shopware en meer

We beseffen dat een website niet alleen maar mooi moet zijn; het moet ook uw doelgroep aanspreken door middel van interessante content. Ten slotte moet uw website natuurlijk ook resultaat opleveren. Wij kruipen als het ware onder de huid van ieder bedrijf en creëren zo een website die past bij de doelen van de organisatie.

LEES MEER

Internet marketing met een doelgerichte aanpak

Search Engine Marketing (SEM) is een methode die wordt gebruikt om een hoge positie te bemachtigen in de zoekresultaten van zoekmachines.

SEM bestaat uit Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie en Search Engine Advertising (SEA): advertenties binnen zoekmachines. Het hoofddoel van SEM is het verhogen van de bezoekersaantallen op websites en webshops. Dit kan vervolgens leiden tot een grotere omzet of een hoger aantal offerte aanvragen.

LEES MEER
Argiweb, sterk in SEO & SEA, doelgerichte online marketing
LEES MEER
Argiweb heeft getalenteerde content creators
LEES MEER

Waardevolle content voor uw website

Onze content creators zijn echte alleskunners die naast creatief ook georganiseerd, analytisch en gedisciplineerd zijn. Succesvolle inhoud is de sleutel tot goed scorende websites.

Onze content creators produceren materiaal afgestemd op de interesses en uitdagingen van een bepaalde doelgroep. De inhoud die onze content creators produceren, neemt vele vormen aan waaronder blogberichten, video’s en foto’s . Onze content creators zullen ervoor zorgen dat potentiële klanten actie zullen ondernemen op uw website of webshop.

LEES MEER