Our SEO packages in detail

Would you like to improve the online visibility of your website or webshop in search engines? Are you looking for an experienced company to fix this for you? At Argiweb, we have a suitable SEO package for every purpose. You can choose from three packages: the Traffic Starter package, the Traffic Booster package (recommended) and the Traffic Power package.

Overview
Full Overview

Traffic Starter

Get a Quote

Traffic Booster

Get a Quote

Traffic Power

Get a Quote
301 & 404 redirects ?

De 301-header geeft u mee wanneer een URL in zijn geheel komt te vervallen en de content op een andere locatie wordt geplaatst. Pagina’s waar geen inhoudelijke content op te vinden is voor de bezoeker, behoren de 404-status te krijgen. Denk hierbij aan niet bestaande urls, zoals typfouten of URL’s die zijn komen te vervallen. Omdat er geen inhoudelijke content op deze pagina’s staat, is het niet interessant om met een dergelijke URL te ranken. Wanneer de zoekbot een pagina tegen komt met de 404-status,dan wordt deze niet in de zoekresultaten opgenomen. Linkwaarde naar een pagina met de 404-status komt te vervallen.

Permanent redirection
Analysing tools ?

HTTPS url check of the website
Basic On Page checklist voor website ?

De volgende punten gebruiken wij om uw website te optimaliseren.

Create meta tags (title, description, keywords)
XML sitemap installation and update on website
Robots.txt file installation and update
Alt tag image search engine optimization and update on website
Duplicate content analysis, cleanup, and implementation
Internal linking analysis and implementation
Navigation bar title
Broken Link Test ?

Broken links zijn links die niet werken. Deze links geven een 404-foutmelding wanneer erop geklikt wordt, dus ook een 404-foutmelding extra voor de zoekmachines die de website crawlt. Een broken link kan een interne link zijn, maar ook een externe link. Wanneer een bezoeker van een website op een broken link klikt, dan moet de website een goede en duidelijke 404-pagina hebben.

Check non-working links throughout the website
Fix broken links
Content optimalisatie test ?

Content optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het houdt in dat de teksten op uw website worden geoptimaliseerd.

Check for duplicate/deleted content
Prevent hidden content
Do not confuse languages ​​on web page
Don’t overuse phrases full of keywords
Don’t overuse bold words
Nofollow all dodgy UGS links
CSS validator check ?

De validator geeft aan als de CSS mogelijk risico's met zich meebrengt als het gaat over gebruikersvriendelijkheid.

Validate all CSS files
Implementing CSS validation
Custom 404 pagina test ?

Een 404 error is een technische benaming voor een melding die zegt dat een bezochte pagina niet langer bestaat. In feite komt u op een link uit die niet meer werkt. Dit noemen we een broken link. Wij testen uw website of u een 404 pagina hebt en ontwikkelen of optimaliseren deze pagina voor u.

Check custom 404 page on website
Create custom 404 error page on website
Favicon test ?

Een favicon (afkorting voor “favorite icon”) is de 16 x 16 pixels grootte afbeelding die wordt vertoond in de adresbalk van uw browser, op browser tabbladen en in de lijst met favorieten. Het zorgt voor voor extra herkenbaarheid en vergroot de branding van uw website.

Check website favicon
Implementation of favicon
Gestructureerde data (schema markup of rijke snippets) ?

Afbeeldingsresultaat voor Gestructureerde data seo Gestructureerde data of 'markup' zijn stukjes code of 'markers' die u toevoegt aan de content op uw webpagina's. Deze stukjes code hebben een specifieke structuur die gelezen wordt door de machines van Google. Dit help zoekmachines de content beter te begrijpen.

Testing Structured Data
Implementation of Structured Data
Google My Business account installatie ?

Door het gebruik van Google My Business wordt uw bedrijf beter vindbaar omdat de bedrijfsgegevens makkelijk kunnen worden geïndexeerd. Vervolgens vergroot u de kans om in de local 3-pack te komen en bent u vindbaar in Google Maps wanneer u uw locatie claimt.

Create and install Google My Business profile
Google Page Speed Insights ?

Google vindt de snelheid van een website zeer belangrijk. Het traag laden wordt afgestraft en heeft eveneens invloed op de SEO ranking van de webite. Een trage website zal de bezoekers niet lang behouden. Dit wordt geregistreerd als een bounce door Google, en zal de bounce rate dus verhogen. Reden te meer om aandacht te besteden aan dit onderwerp.

Google page speed analysis
Improve Google page speed score
Google Search Console Tracking installatie ?

Search Console is een tool van Google voor webmasters waarmee de aanwezigheid van een website in de Google zoekresultaten bijgehouden en gecontroleerd kan worden. Google Search Console (GSC) is één van de belangrijkste tools voor SEO en inzage in de prestaties van uw website. GSC zit als het ware tussen Google en uw website in en verschaft inzicht in veel aspecten waar de zoekmachine waarde aan hecht.

Google Search Console Tracking Setup for Website
XML Sitemap Indexing via Google Search Console
Robots.txt verification via Google Search Console
Add new links in Google Search Console
Google Tag Manager (GTM) Tracking installatie ?

Google Tag Manager (GTM) is een handige tool waarmee u scripts op uw website wordt geplaatst. Door tags in te stellen kan bepaalde data gemeten worden op uw website. Denk hierbij aan e-commerce- en traffic data die uw bekijkt in Google Analytics, maar ook conversiedata vanuit Google Ads. U krijgt hierdoor eenvoudig meer inzicht in het gedrag van uw bezoekers: gebeurtenissen zoals kliks op uw telefoonnummer of bepaalde call to actions kan hierdoor gemeten worden, zoals formulieraanvragen en contactaanvragen.

Linking Google Analytics with Tag Manager
All pages display tracking
Phone Number Click Tracking
Email Link Tracking
Contact Form Query Tracking
Facebook Pixel Implementation via GTM
eCommerce event tracking via GTM
H1 en H2 tag optimalisatie ?

De H1 heading beschrijft het belangrijkste onderwerp van de pagina. Het moet zeer gerelateerd zijn aan de inhoud en het moet uniek zijn op jouw website, en een pagina mag maar een H1 heading bevatten. H2–H6 headings worden gebruikt om de inhoud van meer structuur te voorzien. Het gebruik van H2 headings wordt aanbevolen, en het gebruik van H3-H6 headings is optioneel.

H1 Checking for Useful Keywords
Implementation of H1 tag
HTML Validatie ?

Als een pagina ontwikkeld is, dan is het een goed idee om de HTML code nog eens goed te controleren om zo eventuele fouten te verbeteren. Dit doen wij met een validator.

W3C Markup Validation Service
HTML Compression Test
Reduce page size and page load time
HTTPS test en implementatie ?

HTTP is het standaard protocol van een website; zo begint een URL vaak met ‘http://’. HTTPS is een andere, beveiligde, manier om data te versturen. De extra ‘S’ staat voor Secured. Informatie wordt namelijk versleuteld zodat alleen de verstuurder en ontvanger de informatie kunnen lezen (en geen derde partijen die kwaad willen).

HTTPS url check of the website
Implementation of HTTPS on the website
Navigatie analyse & aanbevelingen ?

Een heldere navigatiestructuur is noodzakelijk voor een goede gebruikerservaring op uw website. Hierdoor brengen bezoekers meer tijd door op uw website en stijgt de kans dat ze nog eens terugkomen. Tevens passen wij breadcrumbs toe aan uw website, om de navigatie op uw website te verbeteren.

Check link navigations and recommend the correct link
SEO-vriendelijke URL test ?

De URL is het enige wat de pagina volledig onderscheidt van andere pagina’s op het web. Het is één van de belangrijkst ranking factoren voor SEO. Het is zelf zo dat zoekmachines eerst bepaalde URL eigenschappen gaan bekijken vooraleer ze de specifieke ranking van de pagina in zoekresultaten gaan bepalen, zoals structuur, formaat van de URL, dynamische of statische URL, lengte van de URL, etc.

Check if the website SEO URL is friendly
URL rewrite
Social media link test ?

Door social media icons op uw website te plaatsen, kunnen uw bezoekers meer over u te weten kunnen komen en uw website volgen, leuk vinden of vrienden kunnen worden op deze social-mediakanalen.

Implementation of Social Icons with Links on Website
Testing and Verifying Social Media Links on Website
Universele Google Analytics Tracking installatie ?

Google Analytics biedt een goede basis voor inzicht in de website en kan worden gekoppeld aan Google AdWords en Google Webmaster Tools. Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw site zijn gekomen, wat de meest populaire onderdelen van uw website zijn, wat uw klanten hebben gedaan op uw site en hoeveel tijd bezoekers gemiddeld op uw website doorbrengen.

Install Analytics Tracking with Tracking ID
Google Analytics Setting Goals
Funnel Setup for Analytics Goals
Linking Google Analytics and Google Search Console
Google Analytics and Google Adwords Linking
Google Analytics Sales Tracking Installation
URL canonicalization test ?

Rel="canonical", of canonical URL, is een HTML element dat duplicate content voorkomt. De canonical URL geeft een signaal aan zoekmachines welke van de identieke of sterk op elkaar lijkende pagina’s zij moeten indexeren. Met canonicalization wordt het proces bedoelt waarin één versie van een pagina wordt verkozen boven andere versies.

Testing the website URL whetherit is canonical or not
Implementing URL Canonicalization
Zoekwoorden Onderzoek ?

Een goede SEO strategie begint altijd met een SEO zoekwoorden onderzoek. Ook bij het ontwikkelen van een nieuwe website is niet het functioneel ontwerp, maar een zoekwoorden onderzoek de eerste stap. Via een zoekwoorden onderzoek leert u uw doelgroep kennen en ontdekt u of er voor hetzelfde onderwerp misschien verschillende SEO zoekwoorden gebruikt worden in de zakelijke of de consumenten markt.

Finding Keywords That Can Be Used For On-Page SEO
Preparation of useful keyword list for website
Overzicht
Volledige Overzicht
Traffic Starter
Traffic Booster
Traffic Power
301 & 404 redirects
?

De 301-header geeft u mee wanneer een URL in zijn geheel komt te vervallen en de content op een andere locatie wordt geplaatst. Pagina’s waar geen inhoudelijke content op te vinden is voor de bezoeker, behoren de 404-status te krijgen. Denk hierbij aan niet bestaande urls, zoals typfouten of URL’s die zijn komen te vervallen. Omdat er geen inhoudelijke content op deze pagina’s staat, is het niet interessant om met een dergelijke URL te ranken. Wanneer de zoekbot een pagina tegen komt met de 404-status,dan wordt deze niet in de zoekresultaten opgenomen. Linkwaarde naar een pagina met de 404-status komt te vervallen.

Permanent redirection
Analysing tools
?

HTTPS url chekcen van de website
Basic On Page checklist voor website
?

De volgende punten gebruiken wij om uw website te optimaliseren.

Navigatie bar titel
Internal linking analyse en implementatie
Dubbele content analyse, opruiming, en implementatie
Alt tag afbeelding zoekmachine optimalisatie en update op website
Robots.txt bestand installatie en update
XML sitemap installatie en update op website
Meta tags (title, description, keywords) aanmaken
Broken Link Test
?

Broken links zijn links die niet werken. Deze links geven een 404-foutmelding wanneer erop geklikt wordt, dus ook een 404-foutmelding extra voor de zoekmachines die de website crawlt. Een broken link kan een interne link zijn, maar ook een externe link. Wanneer een bezoeker van een website op een broken link klikt, dan moet de website een goede en duidelijke 404-pagina hebben.

Niet-werkende links repareren
Niet-werkende links nagaan op de hele website
Content optimalisatie test
?

Content optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het houdt in dat de teksten op uw website worden geoptimaliseerd.

Nofollow alle onbetrouwbare UGS links
Maak niet te veel gebruik van vetgedrukte woorden
Maak niet te veel gebruik van zinnen vol zoekwoorden
Haal talen niet door elkaar op web pagina
Voorkom verborgen content
Check voor dubbel/geschrapte content
CSS validator check
?

De validator geeft aan als de CSS mogelijk risico's met zich meebrengt als het gaat over gebruikersvriendelijkheid.

Implementatie van CSS validatie
Alle CSS bestanden valideren
Custom 404 pagina test
?

Een 404 error is een technische benaming voor een melding die zegt dat een bezochte pagina niet langer bestaat. In feite komt u op een link uit die niet meer werkt. Dit noemen we een broken link. Wij testen uw website of u een 404 pagina hebt en ontwikkelen of optimaliseren deze pagina voor u.

Custom 404 error pagina aanmaken op website
Custom 404 pagina op website nagaan
Favicon test
?

Een favicon (afkorting voor “favorite icon”) is de 16 x 16 pixels grootte afbeelding die wordt vertoond in de adresbalk van uw browser, op browser tabbladen en in de lijst met favorieten. Het zorgt voor voor extra herkenbaarheid en vergroot de branding van uw website.

Implementatie van favicon
Favicon van website nagaan
Gestructureerde data (schema markup of rijke snippets)
?

Afbeeldingsresultaat voor Gestructureerde data seo Gestructureerde data of 'markup' zijn stukjes code of 'markers' die u toevoegt aan de content op uw webpagina's. Deze stukjes code hebben een specifieke structuur die gelezen wordt door de machines van Google. Dit help zoekmachines de content beter te begrijpen.

Implemenatie van Gestructureerde Data
Testen van Gestructureerde Data
Google My Business account installatie
?

Door het gebruik van Google My Business wordt uw bedrijf beter vindbaar omdat de bedrijfsgegevens makkelijk kunnen worden geïndexeerd. Vervolgens vergroot u de kans om in de local 3-pack te komen en bent u vindbaar in Google Maps wanneer u uw locatie claimt.

Google My Business profiel aanmaken en installeren
Google Page Speed Insights
?

Google vindt de snelheid van een website zeer belangrijk. Het traag laden wordt afgestraft en heeft eveneens invloed op de SEO ranking van de webite. Een trage website zal de bezoekers niet lang behouden. Dit wordt geregistreerd als een bounce door Google, en zal de bounce rate dus verhogen. Reden te meer om aandacht te besteden aan dit onderwerp.

Google paginasnelheid score verbeteren
Google paginasnelheid analyse
Google Search Console Tracking installatie
?

Search Console is een tool van Google voor webmasters waarmee de aanwezigheid van een website in de Google zoekresultaten bijgehouden en gecontroleerd kan worden. Google Search Console (GSC) is één van de belangrijkste tools voor SEO en inzage in de prestaties van uw website. GSC zit als het ware tussen Google en uw website in en verschaft inzicht in veel aspecten waar de zoekmachine waarde aan hecht.

Nieuwe links toevoegen in Google Search Console
Robots.txt verificatie via Google Search Console
XML Sitemap Indexering via Google Search Console
Google Search Console Tracking Installatie voor Website
Google Tag Manager (GTM) Tracking installatie
?

Google Tag Manager (GTM) is een handige tool waarmee u scripts op uw website wordt geplaatst. Door tags in te stellen kan bepaalde data gemeten worden op uw website. Denk hierbij aan e-commerce- en traffic data die uw bekijkt in Google Analytics, maar ook conversiedata vanuit Google Ads. U krijgt hierdoor eenvoudig meer inzicht in het gedrag van uw bezoekers: gebeurtenissen zoals kliks op uw telefoonnummer of bepaalde call to actions kan hierdoor gemeten worden, zoals formulieraanvragen en contactaanvragen.

e-Commerce event tracking via GTM
Facebook Pixel Implementatie via GTM
Contact Form Query Tracking
Email Link Tracking
Telefoonnummer Klik Tracking
Alle pagina’s weergave tracking
Google Analytics koppelen met Tag Manager
H1 en H2 tag optimalisatie
?

De H1 heading beschrijft het belangrijkste onderwerp van de pagina. Het moet zeer gerelateerd zijn aan de inhoud en het moet uniek zijn op jouw website, en een pagina mag maar een H1 heading bevatten. H2–H6 headings worden gebruikt om de inhoud van meer structuur te voorzien. Het gebruik van H2 headings wordt aanbevolen, en het gebruik van H3-H6 headings is optioneel.

Implementatie van H1 tag
H1 Nagaan voor bruikbare Zoekwoorden
HTML Validatie
?

Als een pagina ontwikkeld is, dan is het een goed idee om de HTML code nog eens goed te controleren om zo eventuele fouten te verbeteren. Dit doen wij met een validator.

Pagina grootte en pagina laadtijd verkleinen
HTML compressie Test
W3C Markup Validatie Dienst
HTTPS test en implementatie
?

HTTP is het standaard protocol van een website; zo begint een URL vaak met ‘http://’. HTTPS is een andere, beveiligde, manier om data te versturen. De extra ‘S’ staat voor Secured. Informatie wordt namelijk versleuteld zodat alleen de verstuurder en ontvanger de informatie kunnen lezen (en geen derde partijen die kwaad willen).

Implmentatie van HTTPS op de website
HTTPS url chekcen van de website
Navigatie analyse & aanbevelingen
?

Een heldere navigatiestructuur is noodzakelijk voor een goede gebruikerservaring op uw website. Hierdoor brengen bezoekers meer tijd door op uw website en stijgt de kans dat ze nog eens terugkomen. Tevens passen wij breadcrumbs toe aan uw website, om de navigatie op uw website te verbeteren.

Link navigaties nagaan en de juiste link aanbevelen
SEO-vriendelijke URL test
?

De URL is het enige wat de pagina volledig onderscheidt van andere pagina’s op het web. Het is één van de belangrijkst ranking factoren voor SEO. Het is zelf zo dat zoekmachines eerst bepaalde URL eigenschappen gaan bekijken vooraleer ze de specifieke ranking van de pagina in zoekresultaten gaan bepalen, zoals structuur, formaat van de URL, dynamische of statische URL, lengte van de URL, etc.

URL herschrijven
Nagaan of de website URL SEO vriendelijk is
Social media link test
?

Door social media icons op uw website te plaatsen, kunnen uw bezoekers meer over u te weten kunnen komen en uw website volgen, leuk vinden of vrienden kunnen worden op deze social-mediakanalen.

Implementatie van Sociale iconen met links op Website
Testen en nagaan van Social media links op Website
Universele Google Analytics Tracking installatie
?

Google Analytics biedt een goede basis voor inzicht in de website en kan worden gekoppeld aan Google AdWords en Google Webmaster Tools. Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw site zijn gekomen, wat de meest populaire onderdelen van uw website zijn, wat uw klanten hebben gedaan op uw site en hoeveel tijd bezoekers gemiddeld op uw website doorbrengen.

Google Analytics Sales Tracking Installatie
Google Analytics en Google Adwords Koppelen
Google Analytics en Google Search Console Koppelen
Funnel Setup voor Analytics Doelen
Google Analytics Doelen opstellen
Analytics tracking installeren met tracking ID
URL canonicalization test
?

Rel="canonical", of canonical URL, is een HTML element dat duplicate content voorkomt. De canonical URL geeft een signaal aan zoekmachines welke van de identieke of sterk op elkaar lijkende pagina’s zij moeten indexeren. Met canonicalization wordt het proces bedoelt waarin één versie van een pagina wordt verkozen boven andere versies.

Implementatie van URL canonicalization
De website URL testen of die wel of niet canonical is
Zoekwoorden Onderzoek
?

Een goede SEO strategie begint altijd met een SEO zoekwoorden onderzoek. Ook bij het ontwikkelen van een nieuwe website is niet het functioneel ontwerp, maar een zoekwoorden onderzoek de eerste stap. Via een zoekwoorden onderzoek leert u uw doelgroep kennen en ontdekt u of er voor hetzelfde onderwerp misschien verschillende SEO zoekwoorden gebruikt worden in de zakelijke of de consumenten markt.

Voorbereiding van bruikbare zoekwoorden lijst voor website
Zoekwoorden vinden die gebruikt kunnen worden voor On-Page SEO