Schneider Outdoor – Legendary gear for adventurers

Als E-commerce manager bij Schneider Outdoor hebben wij het gehele online traject onder de loep genomen. Wij hebben onze focus gelegd op online marketing, design, techniek & marketplaces.

De ondernemer had behoefte aan een expert die voor hem de online activiteiten kon oppakken. De webshop groeide iedere jaar aanzienlijk en de werkzaamheden werden steeds complexer.

Schneider Outdoor wilde graag een E-commerce manager met een persoonlijke aanpak, bij wie “de lijnen kort waren”, en die snel kon schakelen.
Onze E-commerce manager heeft bij dit bedrijf als contactpersoon gefungeerd voor communicatie met het marketing- en IT bedrijf. Gezamenlijk hebben wij een plan van aanpak gemaakt.

In samenwerking met onze programmeurs, internet marketeers en externe partijen hebben wij met veel plezier aan dit project mogen werken.

Contact
Bezoek website

Empire-bv Nederland / Duitsland

Voor het bedrijf Empire-bv hebben wij de juiste Woocommerce oplossing gevonden. Hun doel was om ook in Duitsland actief te worden. Empire-bv was op zoek naar een E-commerce manager die van alle markten thuis was en het bedrijf kon begeleiden bij het complete E-commerce traject.

Voor deze klant hebben wij zowel voor de Nederlandse markt als voor de Duitse markt een website ontwikkeld. We hebben hiervoor aanvankelijk marktonderzoek moeten uitvoeren in Duitsland. Daarnaast heeft Argiweb met zijn team de data entry verzorgd en alle producten vertaald van Engels naar Nederlands en Duits. Ten slotte hebben wij verantwoordelijkheidgenomen voor de online marketing.

Ook dit project was een mooie uitdaging voor ons, die we met succes hebben mogen afronden.

Contact
Bezoek website

Restaurant Uma

Restaurant Uma hebben wij mogen helpen met een splinternieuwe WordPress website. Restaurant Uma had, voordat ze met ons in zee gingen, geen reserveringsmodule, analytics, en de website was ook niet afgestemd voor mobiel gebruik.

Wij hebben met deze klant voornamelijk op remote gewerkt. Restaurant Uma heeft bij ons gekozen voor het Traffic Boost pakket, waarbij wij voor de website een complete SEO optimalisatie hebben uitgevoerd.

Door de uitvoering van onze Traffic Boost SEO optimalisatie is in Google Analytics een aanzienlijke stijging te zien in organische ranking. 

Net als de klant zijn wij erg blij met dit resultaat!

Contact
Bezoek website

Content Creators

Onze content creators zijn echte alleskunners die naast creatief ook georganiseerd zijn, analytisch en gedisciplineerd. Succesvolle inhoud is de sleutel tot goedscorende websites.

Onze content creators produceren materiaal afgestemd op de interesses en uitdagingen van een bepaalde doelgroep.

De inhoud die onze content creators produceren neemt vele vormen aan waaronder blogberichten, video’s en foto’s . Onze content creators zullen ervoor zorgen dat potentiële klanten actie zullen ondernemen op jouw website of webshop

LEES MEER