Onze SEO pakketten in detail

Wil u de online zichtbaarheid van uw website of webshop in zoekmachines zoals Google verbeteren, en bent u op zoek naar een ervaren bedrijf om dit voor u te regelen? Bij Argiweb hebben we voor elk doel een passend SEO pakket. U kunt bij ons kiezen uit drie zeer complete pakketten, te weten het Traffic Starter pakket, het Traffic Booster pakket en het Traffic Power pakket.

Overzicht
Volledige Overzicht

Traffic Starter

OFFERTE AANVRAGEN

Traffic Booster

OFFERTE AANVRAGEN

Traffic Power

OFFERTE AANVRAGEN
301 & 404 redirects ?

De 301-header geeft u mee wanneer een URL in zijn geheel komt te vervallen en de content op een andere locatie wordt geplaatst. Pagina’s waar geen inhoudelijke content op te vinden is voor de bezoeker, behoren de 404-status te krijgen. Denk hierbij aan niet bestaande urls, zoals typfouten of URL’s die zijn komen te vervallen. Omdat er geen inhoudelijke content op deze pagina’s staat, is het niet interessant om met een dergelijke URL te ranken. Wanneer de zoekbot een pagina tegen komt met de 404-status,dan wordt deze niet in de zoekresultaten opgenomen. Linkwaarde naar een pagina met de 404-status komt te vervallen.

Permanente doorverwijzing
Basic On Page checklist voor website ?

De volgende punten gebruiken wij om uw website te optimaliseren.

Navigatie bar titel
Internal linking analyse en implementatie
Dubbele inhoudsanalyse, opruiming en implementatie.
Alt tag afbeelding zoekmachine optimalisatie en update op website
Robots.txt bestand installatie en update
XML sitemap installatie en update op website
Meta-tags (titel, beschrijving, zoekwoorden) aanmaken
Broken Link Test ?

Broken links zijn links die niet werken. Deze links geven een 404-foutmelding wanneer erop geklikt wordt, dus ook een 404-foutmelding extra voor de zoekmachines die de website crawlt. Een broken link kan een interne link zijn, maar ook een externe link. Wanneer een bezoeker van een website op een broken link klikt, dan moet de website een goede en duidelijke 404-pagina hebben.

Niet-werkende links repareren
Niet-werkende links nagaan op de hele website
Content optimalisatie test ?

Content optimalisatie is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het houdt in dat de teksten op uw website worden geoptimaliseerd.

Nofollow alle onbetrouwbare UGS links
Maak niet te veel gebruik van vetgedrukte woorden
Maak niet te veel gebruik van zinnen vol zoekwoorden
Haal talen niet door elkaar op web pagina
Voorkom verborgen content
Check voor dubbel/geschrapte content
CSS validator check ?

De validator geeft aan als de CSS mogelijk risico's met zich meebrengt als het gaat over gebruikersvriendelijkheid.

Implementatie van CSS validatie
Alle CSS bestanden valideren
Custom 404 pagina test ?

Een 404 error is een technische benaming voor een melding die zegt dat een bezochte pagina niet langer bestaat. In feite komt u op een link uit die niet meer werkt. Dit noemen we een broken link. Wij testen uw website of u een 404 pagina hebt en ontwikkelen of optimaliseren deze pagina voor u.

Custom 404 error pagina aanmaken op website
Custom 404 pagina op website nagaan
Favicon test ?

Een favicon (afkorting voor “favorite icon”) is de 16 x 16 pixels grootte afbeelding die wordt vertoond in de adresbalk van uw browser, op browser tabbladen en in de lijst met favorieten. Het zorgt voor voor extra herkenbaarheid en vergroot de branding van uw website.

Implementatie van favicon